Varför skall du anlita oss?

Varför skall du anlita oss?

Vi debiterar inte köparen extra kostnader. Vi når en stor målgrupp via Tradera som idag har över 2 miljoner medlemmar i Sverige och som är en del av det stora E-bay.

Hur vi arbetar

Vi säljer först och främst till slutkunder och inte till diverse utländska fotohandlare, där de skall tjäna ytterligare minst 45% på dina varor.
Vi har ingen brådska att få till ett snabbt avslut på dina saker, vi är mer måna om att du skall få ut ett rätt och korrekt pris. Har du ingen brådska med din försäljning och vill nyttja våra  låga provisioner så finns ingen annan på marknaden som kan konkurrera med oss. Kom ihåg att vi inte tar ut några avgifter från köparen, du får behålla en större andel av din försäljning; konkurenterna tar minst 40% av din försäljning. Dock tar Tradera en viss andel av slutpriset.
Vi måste även påpeka att vi gillar det vi gör och vi hoppas bli bättre och erbjuda bättre villkor för er. Vi är måna om att samlarföremål stannar kvar i Sverige samt att objekten får lika högt marknadsvärde som på andra delar av världsmarknaden, därför skall de inte reas ut. Detta har pågått alldeles för länge. Vi har hört från flera samlare att vi har justerat upp Leica- priserna under den korta tid vi har verkat på marknaden.
Som köpare behöver du inte oroa dig att vi har några bulvaner eller någon som kör upp våra priser då samtliga budgivare är riktiga, fysiska personer på Tradera. Utöver det har vi inte någon kontroll över budgivningen. Fair Play helt enkelt!